Doe een gift. Geef een kind een kans.

Omdat elk kind potentieel heeft

In Vlaanderen verlaat één op de acht leerlingen de schoolbanken zonder de nodige kwalificaties.* Deze jongeren lopen een groot risico op werkloosheid en op armoede.

Elk kind heeft potentieel, maar niet elk kind vindt in de eigen omgeving genoeg steun om dat potentieel te realiseren. Precies daar maakt een leerhulp van Auxilia het verschil. Tussen afhaken en doorzetten. En op termijn misschien: tussen werkloosheid en een fijne job.

Hou je meer van een klassieke overschrijving?
Dat kan op rekening BE75 4310 0805 9151 met mededeling GIFT.

 

 

 

* bron: Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming

Jouw gift gaat naar kinderen met beperkte kansen

Dankzij jouw bijdrage krijgt een kind in een kwetsbare situatie wekelijks steun van een leerbuddy. Met €60 begeleiden we een leerling gedurende een heel schooljaar. We vormen vrijwillige leerhulpen, kopen educatieve materialen en investeren in onze groei, zodat we meer kinderen kunnen helpen. Met een gift aan Auxilia vecht jij mee tegen sociale ongelijkheid in het onderwijs en in onze samenleving.

We vinden financiële transparantie belangrijk. Zo weet je zeker dat je gift in goede handen is. Bekijk onze cijfers in detail op donorinfo.be.

Maandelijkse bijdragen zijn ideaal om plannen te kunnen maken, maar elke vorm van steun helpt een kind vooruit!

Als Auxilia-donor ontvang je:

🧡 een aandeel in betekenis, omdat je kinderen kansen geeft
🧡 tweemaandelijks nieuws over onze impact, inzichten en activiteiten in je mailbox (uitschrijven kan altijd)
🧡 een fiscaal attest voor een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag (als je per jaar in totaal minimum 40 euro doneert). Het attest ontvang je automatisch het volgende jaar.